La Bikers' card

La carte de tous les motards


-0,25% intrest op het beste tarief van de ING motorlening

ing

ING besloot zich te associëren met de Bikers’ Card op een zeer concrete manier. Wilt u een lening om een nieuwe motor te kopen, afsluiten, dan biedt ING u een korting van 0,25% intrest op het beste tarief van de ING motorlening.

Hoe profiteren van deze korting?

Uitsluitend door deze lening online aan te vragen. Afspraak op volgende link. U dient nadien te klikken op « Hebt u een actiecode ? » Voeg in het venster dat opengaat de code « Bikers » in . U profiteert onmiddellijk van de korting.

Let op, geld lenen kost ook geld !

De ING Autolening is een lening op afbetaling voor privédoeleinden. Aanbod uitsluitend bestemd voor meerderjarige natuurlijke personen en onder voorbehoud van aanvaarding van uw dossier door ING België en wederzijds akkoord. De algemene voorwaarden van de lening zijn beschikbaar in alle ING-kantoren.

Korting van 0,25% op de debetrente van een ING motorlening. Korting geldig van 1/4/2015 tot en met 31/3/2016 (wijzigbaar mits kennisgeving vóór de afsluiting van de overeenkomst) bij het afsluiten van een ING motorlening voor een nieuwe motorfiets voor een minimumbedrag van 2.000 euro en met een looptijd van minimaal 6 en maximaal 84 maanden (afhankelijk van het bedrag van de lening) (onder voorbehoud van aanvaarding van uw dossier door ING België en wederzijds akkoord) die online wordt aangevraagd met de promocode “Bikers” die als waardebon geldt. Korting niet cumuleerbaar met andere kortingen of promotionele tarieven aangeboden tijdens de bovenvermelde periode.

Een concreet voorbeeld: stel dat u een ING Motorlening neemt voor een bedrag van 8.000 euro (het gemiddelde bedrag dat ING voor dit type krediet toekent) met een looptijd van 48 maanden. Met een (vast) JKP van 2,75% ((vaste) debetrente van 2,75% per jaar – rente geldig op 1/4/2015 voor het afsluiten van een ING Motorlening, zonder rekening te houden met de bovenvermelde korting, en wijzigbaar mits voorafgaand bericht) betaalt u elke maand 176,07 euro terug (wat overeenkomt met 8.451,36 euro na 48 maanden). Voor elk ander bedrag of elke andere looptijd van het krediet, kunt u zich tot uw ING-kantoor wenden.

Uw aanvraag en de eventuele goedkeuring van uw aanvraag door ING België (na onderzoek van uw dossier door ING België) in het kantoor of op ing.be verbinden noch ING België, noch uzelf zolang u geen kredietovereenkomst hebt ondertekend in uw ING-kantoor (mits voorafgaande goedkeuring van uw dossier door ING), waar vooraf wordt nagekeken of de in de aanvraag meegedeelde gegevens juist en volledig zijn (onder andere op grond van de overhandigde of nog te overhandigen documenten).

www.ing.be

Back to top