De Bikers' card

De kaart voor alle motorrijders.


Bikers’ Card

Wat is de Coyote Bikers’Card?

Sedert 01.04.2017, is de Coyote Bikers’ Card  een voordeel- en verzekeringskaart voor scooter-, quad-, trike-, of motorrijders. Zodra je de Coyote Bikers’ Card hebt, geniet je van individuele verzekering en een verzekering voor je materiaal.

Dit pakket is bestemd voor alle motorrijders, ongeacht of je op een scooter, moto of quad rijdt. Bij ons is iedereen welkom én willen we dat iedereen correct is verzekerd.
Want als motorrijder kan je het beamen dat een ongeluk snel is gebeurd. Een ongeluk komt altijd ongelegen en brengt altijd kosten met zich mee waar je niet op had gerekend. Om iedereen te behoeden van de mogelijke gevaren, sensibiliseren we om preventief je voorzorgen te nemen.
Voor slechts 49€/jaar ben jij en je materiaal verzekerd in geval van een accident. Of je nu in je recht bent of niet. Bij ons ben je altijd, het hele jaar door, verzekerd.

Zodra jullie je persoonlijke Coyote Bikers’Card ontvangen per post, kunnen jullie ook genieten van alle voordelen die wij met de Bikers’Card Community hebben opgebouwd. Zo zijn er verschillende kortingen, leuke wedstrijden, uitleg over rondritten en zelfs tips and tricks geven we mee. Op onze website www.bikerscard.be vind je alle huidige kortingen terug. En via een nieuwsbrief blijf je altijd op de hoogte van nieuwe acties en aanbiedingen.

Dankzij de Bikers’Card geniet je niet enkel van een optimale verzekering maar kom je dus ook in een grote community terecht. Maximaal genieten voor een minimale prijs!

 

Vier goede redenen om lid te worden!

  Het verzekeringspakket 

Zodra je over je eigen Coyote Bikers’Card beschikt, geniet je van een verzekering op je materiaal en een individuele verzekering die je optimaal beschermd  Meer info

 Voordelen en kortingen  

Alle leden van de Coyote Bikers’ Card community profiteren van een hele reeks voordelen en kortingen bij onze partners. En dat worden er almaar meer! Je passie beleven én nog geld besparen ook! Meer info

 Tips & Tricks

Dankzij je Bikers’ Card krijg je geregeld een heleboel handige tips van onze specialisten, om volle gas te genieten van je motor. Meer info

 Verdediging van onze belangen  

De Bikers’ Card is jouw sleutel tot onze community. We willen de belangen van alle motorrijders optimaal verdedigen bij de beleidsmakers in ons land. Om onze stem loud & clear te laten horen, creëren we de grootste bikercommunity van België. Want samen staan we sterker! Meer info

 

 

 

Back to top