Loading...
Verezekeringsuitrusting 2017-12-21T13:30:03+00:00

Je uitrusting is als motorrijder je enige bescherming. Het is een absolute noodzaak én eveneens een belangrijke uitgavenpost. Voor de meeste motorrijders betekent een valpartij jammer genoeg dat je uw uitrusting moet vervangen. Een helm die een klap heeft opgevangen, kan geen voldoende bescherming meer bieden. Dat geldt tevens ook voor jassen, broeken, airbags, laarzen en handschoenen die zwaar beschadigd kunnen worden door het schuren over het asfalt.

De Coyote Bikers’ Card – steeds op zoek naar de beste service voor motorrijders – innoveert daarom op basis van zijn grote ervaring en stelt in 2018 een speciale verzekering voor de uitrusting voor.

Elk lid bij de Coyote Bikers’ Card geniet vanaf 2018 van deze service waar je tot 750euro* verzekerd bent.

Dus voor slechts €49 per jaar is iedere motorrijder die lid is van Coyote Bikers’ Card van top tot teen verzekerd wat zijn uitrusting betreft. Een huzarenstukje dat mogelijk gemaakt is dankzij ons partnership met Vander Haegen, de verzekeraar van de motorrijders. Dit ongelofelijke tarief is het laagste in België. Bovendien geniet de motorrijder voor die prijs ook van een individuele verzekering én van tal van voordelen bij onze partners.

Wacht dus niet langer en profiteer van deze unieke verzekering.

Toepassingsvoorwaarden:

  • wordt als uitrusting beschouwd: helm, jas, broek, handschoenen, laarzen en airbags die specifiek zijn voor het gebruik van gemotoriseerde tweewielers
  • de dekking geldt enkel voor de beschadiging van de uitrusting als gevolg van een val met de motor
  • de normale slijtage en de cosmetische beschadiging van de uitrusting zijn niet gedekt
  • enkel ongevallen tijdens het recreatief gebruik van de motor op de openbare weg worden door de verzekeraar gedekt. Beschadigingen opgelopen bij een valpartij op een circuit vallen niet onder de dekking
  • vallen eveneens niet onder de dekking: ongevallen veroorzaakt door een verzekerde in dronken toestand of als het voertuig bestuurd wordt door een persoon die niet aan de wettelijke vereisten voldoet om het te besturen.
  • de verzekering geldt voor bestuurders van motoren, scooters, bromfietsen, quads en trikes vanaf 18 jaar.

* zie de algemene voorwaarden

Zoek individuele verzekering