Loading...
individuele verzekering 2017-12-20T13:13:20+00:00

80% van de motorrijders is niet voldoende verzekerd! Er is de verplichte burgerlijke aansprakelijkheid, maar weinig motorrijders hebben een verzekering die henzelf (en de passagier) dekt. Sinds 1-4-2017 profiteer je met de Bikers’ Card van een bescherming via verzekeraar Vander Haeghen, één van de wereldleiders op het vlak van verzekeringen. Naast de verzekering van je uitrusting verschaft de Coyote Bikers’ Card je een individuele verzekering voor motorrijders, cumuleerbaar met je hospitalisatieverzekering. Deze individuele verzekering komt tussen in het geval van een ongeluk met de motor of je nu in je recht staat of niet, en of als je enkel komt te vallen (een ‘eenzijdig’ ongeval).

 

De individuele verzekering voor motorrijders stelt je drie verschillende vergoedingen voor:

– dekking bij invaliditeit: €15.000*

– dekking bij overlijden: €10.000*

– dekking van medische kosten: €1.500 (met een eigen risico van €100)*

 

Als houder van de Coyote Bikers’ Card, profiteer je automatisch van dit verzekeringspakket. Deze verzekering voor motorrijders is een volledig jaar geldig, of je nu een motor of met een scooter hebt. De hernieuwing is niet verplicht – je bent de enige die beslist als je die wil hernieuwen!

Toepassingsvoorwaarden

  • deze verzekering heeft betrekking op bestuurders van motoren, scooters, bromfietsen, quads en trikes vanaf 18 jaar, zonder onderscheid van cilinderinhoud van het voertuig
  • enkel ongevallen tijdens het recreatief gebruik van de motor op de openbare weg worden door de verzekeraar gedekt. Beschadigingen opgelopen bij een valpartij op een circuit vallen niet onder de dekking
  • vallen niet onder de dekking: ongevallen veroorzaakt door een verzekerde in dronken toestand of als het voertuig bestuurd wordt door een persoon die niet aan de wettelijke vereisten voldoet om het te besturen.

*zie de algemene voorwaarden