La Bikers' card

La carte de tous les motards


Sidi biedt geschenken via wedstrijden

Capture d’écran 2015-10-30 à 12.00.34

Sidi biedt geschenken via wedstrijden

 

Het gamma Sidi 2015 in België bevat 15 modellen voor racing, touring , off-road of trial, waaronder 4 nieuwe Belgische en 4 nieuwe wereldwijd…waarvan 2 modellen racing en 2 modellen touring. Er zal speciale aandacht gevestigd worden op de motorcrosslaars CrossFire 2 SRS , beschikbaar in 5 kleuren.

Het merk Sidi is een premium merk van motorlaarzen dat een uitstekend imago heeft door zijn kwaliteit en fabricatie en door het op punt stellen van vernieuwende technieken voor bescherming en comfort.

Het merk Sidi is opgericht door Dino Signori in Italië, in 1960. In het begin was hij fabrikant van bergschoenen en skilaarzen, daarna fietsschoenen, motorlaarzen en 10 jaar later crosslaarzen. Sidi heeft laarzen gemaakt voor gerenomeerde piloten waaronder Joël Robert et Giacomo Agostini, die de eerste ambassadeurs waren van het merk. Stefan Everts heeft zijn 10 wereldtitels behaald met Sidi en vandaag probeert Antonio Cairoli dit te evenaren. Op de piste zijn het momenteel Andrea Dovisioso en Xavier Siméon die op de lange lijst van kamipioenen voorkomen.

In het hart van het merk Sidi zal elke motorrijder kwaliteit, comfort en passie terugvinden, alles ontleend aan de traditie van de artisanale industrie van het leder in Veneto.

Leave comments

Your email address will not be published.*You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Back to top