La Bikers' card

La carte de tous les motards


Tucano Urbano biedt geschenken via wedstrijden

tucano

Tucano Urbano biedt geschenken via wedstrijden

Tucano Urbano is een Italiaans accessoire merk voor scooters, gesticht in Milaan in 1999.

Het vijfsterrenproduct dat aan de basis lag van de oprichting van het bedrijf is de Termoscud, dat is een beschermend zeil voor de benen van scooterbestuurders.

De Termoscud is 100 procent waterdicht en wappert niet dankzij een gepatenteerd opblaasbaar design dat de nodige stijfheid aan het geheel geeft.

Er zijn meer dan 100 verschillende modellen in het Termoscud gamma, waardoor het product bruikbaar is voor meer dan 200 scootermodellen, waaronder 14 Aprilia, 3 BMW, 31 Honda, 22 Kymco, 24 MBK, 13 Peugeot, 25 Piaggio-Vespa, 9 Suzuki, 13 Sym, 30 Yamaha, …

Als verwant product aan de Termoscud heeft Tucano Urbano een gamma handbeschermers ontwikkeld voor 550 motoren en scooters, uitgevoerd in Nylon en Neopreen.

Dankzij de uitstekende reputatie van de Termoscud, was Tucano Urbano in staat om een kledinggamma te ontwikkelen dat opvalt door zijn techniciteit en hoogwaardige prestaties, dit alles gekoppeld aan een stijl die onmiskenbaar de stempel van Italiaans design draagt.

Milaan is de hoofdstad van de mode én van de scooter; Tucano Urbano leeft in het centrum van die twee werelden en kan er dus inspiratie uit putten voor de vernieuwende producten voor de scooter en zijn bestuurder.

Aan het gamma van de beschermende zeilen voor de benen, handbeschermers en kledij, werd ook nog een reeks waterdichte handschoenen en kledij toegevoegd en diverse beschermende accessoires, allemaal gemaakt met intelligentie en aandacht voor stijl.

Leave comments

Your email address will not be published.You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Back to top