La Bikers' card

La carte de tous les motards


Dankzij RACB 10% korting voor de deelnemers van de RACB MOTO Academy by Didier Radiguès

logo_MotoAcademy_CMYK----RACB Academy (*) is actief aanwezig in alle sectoren ter bevordering van de rijvaardigheid, waarbij moto’s een belangrijke plaats innemen in deze discipline .

Het was derhalve vanzelfsprekend om één van de meest eminente specialisten terzake aan het hoofd te plaatsen van deze afdeling , hetgeen sinds 1 januari 2015 een voldongen feit is.

Met  de benoeming van Didier de Radiguès is voortaan de “ RACB MOTO Academy by Didier Radiguès “  een feit geworden . Didier de Radiguès versterkt aldus een team dat reeds ruimschoots zijn sporen heeft verdiend op het vlak van praktijk en rijvaardigheid voor moto’s.

2015011921_1421666241F2Na een fantastische Moto – en Autoracecarrière is Didier de Radiguès al meer dan 10 jaar prominent aanwezig in het opleidingsmilieu voor motorpiloten op  circuit, met zijn ” Radiguès Rider School ”.

Didier de Radiguès heeft  bijna 10.000 motorrijders in deze sport getraind, waardoor hij terecht “Monsieur Moto” wordt genoemd binnen de RACB Academy.

2015020546_1423132246okOnder zijn vakkundige leiding zullen niet alleen de initiatiecursussen voor beginnelingen georganiseerd worden , maar ook de lessen in vervolmaking en rijbeheersing voor gevorderden en dit op de sites van de RACB in Nijvel en Francorchamps. Specifieke motor rondritten zullen eveneens  georganiseerd worden

Het voordeel voor de leden van de Bikers’ Card:

De RACB associeert zich aan de Bikers’ Card en biedt 10% korting aan voor de leden van de community die graag aan een “RACB Moto Academy by Didier de Radiguès” willen deelnemen.

Hoe krijg ik mijn korting?

Gemakkelijk, kruis het vakje “Bikers’ Card” bij de inschrijving op www.racb-moto-academy.be en voeg een foto of scan van je Bikers’ Card bij.

unnamed copie

(*) Sinds haar oprichting in 1992 werd de RACB Academy de voor de hand liggende specialist in rijopleiding op alle gebied (voor jeugd, senioren, individuele auto’s, moto’s, vrachtwagens, bussen, urgentie-en interventievoertuigen,…) en, bij uitbreiding, voor de verkeersveiligheid in het algemeen.

Contact:  http://www.racb.com

image001

Back to top