La Bikers' card

La carte de tous les motards


Bezoek Mini-Europa en geniet van 2€ korting per persoon

Visuel 2015 NL

Het park attracties Mini-Europa Brussels biedt 2 € korting op voorlegging van het Bikers’Card. Deze aanbieding is geldig voor de houder van de kaart en vier begeleiders. U heeft de mogelijkheid om tot € 10 per bezoek te sparen.

Ontdek Europa’s leukste plekjes

Europa in enkele uren… Een unieke ervaring!

Mini-Europa is boven alles een uitnodiging om te reizen.

Aan de voet van het Atomium ligt MINI-EUROPE, het enige park waar u in enkele uren door heel Europa reist. Een unieke tocht! Kuier door de gezellige sfeer van de mooiste steden van het Oude Continent. Big Ben en zijn typisch deuntje verwelkomen u in hartje Londen. Gondels en mandolines laten u de charmes van Venetië ontdekken. Volg de Thalys van Parijs tot aan een andere uithoek van Frankrijk. Breng zelf de animaties op gang: doe de Vesuvius uitbarsten, breek de Berlijnse muur af, versla een stier in de Arena van Sevilla en nog zovele andere… : een uniek beeld-, klank- en animatiespektakel met 350 miniatuurmonumenten en -animaties weergegeven tot in het kleinste detail op schaal 1/25ste.

Bezoek ook ons expo. Spirit of Europe met interactieve multimediaspelen over de EU.

Een attractie voor iedereen, niet te missen gedurende uw verblijf in de hoofdstad van Europa!

Doorlopend geopend van 12 maart 2016 tot 08 januari 2017 van 9.30u tot 17.00u. Nocturnes met muzikaal vuurwerk om 22u30 op zaterdag 06, 13 en 20  augustus. Restaurant-cafetaria.

Leave comments

Your email address will not be published.*You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Back to top